Vorige | Volgende
Verkocht

Schepenbank HAELEN, Leudal

Deze woning is verkocht

Omschrijving

Uniek en eenmalig bouwperceel van ca. 600m2 op een van de mooiste locaties in het Leudal. Frontbreedte van ca. 30 meter. Optioneel is dit perceel uit te breiden met ongeveer 125m2 Het perceel is toegankelijk vanaf de Schepenbank. Zelf een woning bouwen op een unieke locatie ? Dit bouwperceel is gelegen in Haelen (gemeente Leudal), in de nabijheid van kasteel Aldenghoor en centraal gelegen op...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Uniek en eenmalig bouwperceel van ca. 600m2 op een van de mooiste locaties in het Leudal. Frontbreedte van ca. 30 meter.

Optioneel is dit perceel uit te breiden met ongeveer 125m2
Het perceel is toegankelijk vanaf de Schepenbank.

Zelf een woning bouwen op een unieke locatie ?

Dit bouwperceel is gelegen in Haelen (gemeente Leudal), in de nabijheid van kasteel Aldenghoor en centraal gelegen op slechts enkele kilometers van Roermond, Weert en steden als Eindhoven, Maastricht, Venlo, Nijmegen zijn makkelijk bereikbaar. Nunhems (BASF) is gelegen op fietsafstand.

Haelen beschikt over een basisschool op fietsafstand van deze woning. Supermarkten, de bakker, diverse andere winkels en eetgelegenheden zijn in de directe nabijheid van de basisschool aanwezig.

In Haelen zijn diverse sportfaciliteiten aanwezig, zoals voetbalvelden, tennisbanen, zwembad en sportschool (fitness). Ook zijn er mogelijkheden voor het huren van een volkstuin.

Natuurgebied Leudal en de Meinweg, het witte stadje Thorn, het uitgebreide watersportgebied met jachthaven en de gezellige binnenstad van Roermond of Maaseik net
over de grens in Belgiƫ.

Gemeente Leudal is ontstaan na een herindeling, in 2007, van 16 dorpskernen. Leudal herbergt ca. 37.000 inwoners en heeft een oppervlakte van ca. 29 km2. Leudal strekt zich uit van de Belgische grens bij Kessenich tot Kessel Eik aan de noordzijde. Haelen maakt sinds het ontstaan van Leudal onderdeel uit van deze gemeente. Ook Haelen ligt aan de rand van natuurgebied "het Leudal" met zijn unieke natuur, monumenten, fiets- en wandelroutes. Horeca met uitnodigende terrassen treft u volop aan in dit gebied. Diverse waterplassen, ontstaan uit grindwinning, en de Maas bieden volop mogelijkheden voor waterrecreatie.

Het Leudal:
Het prachtige natuurgebied Het Leudal waar loof- en naaldbossen afgewisseld worden door heidegronden.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
600 m²

Indeling

Aantal badkamers
1

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Haelen
Sectie
A
Perceel
3864
Oppervlakte
600 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's