Leudal Makelaardij v.o.f. is een dynamische onderneming die de klant centraal stelt. Onder het motto “Ontzorgen is onze passie” trachten we al uw opdrachten uit te voeren. U kunt bij ons terecht voor bemiddeling bij aan- en verkoop en het taxeren van uw woning. Door de laagdrempelige opzet van onze dienstverlening zijn we 24 uur per dag bereikbaar via email. Ook trachten we de telefonische bereikbaarheid maximaal te houden. Indien we niet in staat zijn u direct te woord te staan bellen we u snel terug.

Dubbele Agenda Principe:

U kent ongetwijfeld de verhalen van mensen die een woning willen bezichtigen en vervolgens een of anderhalve week moeten wachten op een bezichtigingsafspraak. Door de crisis op de woningmarkt bemiddelen de meeste makelaars voor tussen de 60 en de 150 woningen. Om u als verkoper de garantie te kunnen geven bezichtigingen snel uit te kunnen voeren en om voldoende tijd vrij te kunnen maken om uw bemiddeling bij verkoop serieus uit te kunnen voeren kan, naar onze mening, een makelaar maximaal bemiddelen voor 50 woningen.

Wij bemiddelen voor maximaal 50 woningen:

Hierdoor kunnen we aanvragen voor bezichtigingen, indien gewenst, bijna altijd op de dag van de aanvraag of op de volgende dag uitvoeren. Wij hanteren een dubbele agenda. Elke dag hebben we tussen bezichtigingen en andere afspraken door tijd gereserveerd voor directe afspraken.

BudgetCoaching:

Omdat financiële instellingen, in het kader van de zorgplicht, veel geordende informatie van u willen ontvangen is het zinvol om alvorens u naar de bank gaat onze hulp in te roepen bij het stroomlijnen van de informatie die u aan de bank verstrekt. Door middel van BudgetCoaching maken wij u bewust van uw uitgavenpatroon. Ook kunnen wij u uitgavenpatroon, na gesprekken met u, transformeren naar een gewenst patroon. Uit ervaring blijkt dat de kansen op de verstrekking van een financiering fors toenemen.

 

Dus voor bemiddeling bij aan- en verkoop voor BudgetCoaching hoeft u niet verder te zoeken.

Bel of mail ons en binnen enkele uren kunnen we al samen aan tafel zitten om van "uw probleem" onze uitdaging te maken.

Uiteraard kunt u voor alle vragen direct bellen met Jac Hendriks, Register Makelaar uit Roggel.