Het verzorgen van ouderen en zwakkeren in onze samenleving heeft voor onze regering niet de hoogste prioriteit.

Het gevolg is een ernstig gebrek aan huurwoningen, zorgwoningen en huisvesting voor mensen die in geestelijke en/of lichamelijke nood zijn gekomen.

Wel is er regel- en wetgeving gemaakt die het mogelijk maakt een mantelzorgwoning of zorgwoning bij bijvoorbeeld kinderen op het woonerf te plaatsen. Deze woningen mogen, meestal omgevingsvergunningsvrij, worden geplaatst zolang er een zorgbehoefte bestaat. Diverse marktpartijen bieden mantelzorgwoningen of mantelzorgunits te koop aan.

Omdat de lengte van de zorgbehoefte meestal niet van te voren te bepalen is zijn zorgvragers afwachtend bij de aanschaf van dit type koopwoningen. Leudal-Mantelzorgwoning gaat deze patstelling doorbreken. Leudal-Mantelzorgwoning biedt hoogwaardige mantelzorgwoningen te huur aan. Via een eenvoudig en transparant huur-systeem zijn de mantelzorgwoningen nu voor nagenoeg iedereen bereikbaar.

Deze door Leudal Vastgoedservice bv, in Roggel, gefabriceerde mantelzorgwoningen zijn opgebouwd uit hoogwaardige bouwmaterialen. Een uniek isolatiepakket in combinatie met vloerverwarming maakt bewoning van deze woningen zeer comfortabel. De modulaire opbouw maakt plaatsing op nagenoeg elke locatie mogelijk.

De komende weken zal diverse informatie, inclusief detailfoto's worden toegevoegd aan de internetsite van Leudal Makelaardij v.o.f. Wenst u meer informatie of heeft u behoefte aan een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden? Bel met Jac Hendriks op tel: 06-27491035 of 06-53314907.