Nagenoeg alle woningen die in Nederland worden gekocht worden geheel of gedeeltelijk, gefinancierd met een Hypotheek. De regel- en wetgeving rond hypotheekverstrekking is de laatste jaren onderwerp van discussie en verandering. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) is de Nederlandse gedragstoezichthouder die namens de overheid financiële instellingen en dienstverleners controleert en corrigeert m.b.t. de geleverde dienstverlening. Bijna elke bemiddeling bij verkoop, uitgevoerd door een makelaar / taxateur, wordt door een Notaris afgewikkeld door vestiging van een hypotheek bij een geldverstrekker. Voor Leudal Makelaardij is het belangrijk optimale kennis te hebben m.b.t. de laatste ontwikkelingen op financieel gebied en het gebied van hypotheken.

Hypotheekverstrekking is voor Leudal Makelaardij v.o.f. geen inkomstenbron. De kennis van hypotheken en financieringen wordt uitsluitend ingezet als ondersteuning voor de Makelaardij. Wij bemiddelen derhalve niet bij het afsluiten van hypotheken.

Kies voor maximale zekerheid en laat uw gehele financiële situatie "onder de loep nemen" door middel van BudgetCoaching.
Bel met Jac Hendriks => tel : 0475-493049 of mail naar: leudalmakelaardij@live.nl
Tijdens het gratis en vrijblijvende intakegesprek kunnen wij onze mogelijkheden voor u op een rij zetten.

Uiteraard kunt u voor alle vragen direct bellen met Jac Hendriks, Register Makelaar uit Roggel.